به گزارش روابط عمومی استانداری مرکزی؛ پنجمین مجمع سلامت استان مرکزی به ریاست استاندار و با موضوع جوانی جمعیت و تعالی سلامت همگام با پزشک خانواده، روز یکشنبه در سالن غدیر استانداری برگزار شد.
فرزاد مخلصالائمه، استاندار مرکزی با بیان اینکه بحث عدالت، امنیت، آزادی، رفاه، تربیت، هدایت و سلامت باید در کانون توجه دولتها باشد، گفت: یکی از مقولههای خیلی مهم بحث سلامت است که بی تردید در ردیف وظایف همه دولت ها و حکومت ها است.
وی ادامه داد: در دولت سیزدهم سند تحول دولت مردمی تدوین شد و تکالیف و برنامههای اجرایی دستگاه ها دیده شد که در حوزه سلامت نیز چند نکته کلیدی مورد توجه است.
استاندار مرکزی اضافه کرد: افزایش امید به زندگی سالم، کاهش نرخ شیوع بیماریها و مرگ زودرس، افزایش سرانه نیروی انسانی بخش سلامت، کاهش هزینهها، افزایش پوشش و تعهدات بیمهها و چرخش از درمان محوری به پیشگیری محوری، بخشی از موارد مورد تأکید در سند تحول دولت مردمی است.
وی با بیان اینکه مطالبات انباشتهای را در همه حوزهها و به ویژه بخش سلامت شاهد هستیم، گفت: مردم درخواست های به حقی دارند و نگاه دولت مردمی این است که مدیران این دولت حتی اگر مسئول به وجود امدن این مشکلات نبودهاند اما موظف به حل آنها هستیم.
استاندار مرکزی اذعان داشت: بخشی از طرحهای عمرانی نیمه تمام متعلق به حوزه سلامت است که با اولویتبندی در حال انجام است.
وی ادامه داد: یکی از پروژه های مهم بیمارستان فوق تخصصی زنان و زایمان است که مدرن و پیشرفته است و به زودی و زودتر از زمان بندی وارد مدارخدمت رسانی خواهد شد.
مخلصالائمه با اشاره به پیشگامی استان مرکزی در نهضت احیای نان کامل، گفت: پس از چند دهه آرزوی متخصصین تغذیه، این نهضت در استان پایهگذاری شد و حدود ۹۰ نانوایی نان کامل عرضه میکنند.
استاندار مرکزی اضافه کرد: بزرگترین و اولین کارخانه تولید آرد با ظرفیت ۱۰۰ درصد در استان فعال است.
وی اذعان داشت: از همه استانداران برای پیوستن به نهضت احیای نان کامل دعوت کردیم و وزیر کشور نیز اخیراً دستور دادند تا راستای ارتقای سلامت و امنیت غذایی همه استانها برای ترویج نان کامل با استان مرکزی همراه شوند.
مقام عالی دولت در استان مرکزی خاطرنشان کرد: در بحث نان کامل باید تقاضا و عرضه همزمان حرکت کند، یعنی یک زنجیره تقاضا شکل بگیرد و متناظر آن عرضه لازم را داشته باشیم تا جریان انگلیسی آرد سفیدِ مضر را کنار بزنیم.
نظر شما